“Omstreeks begin juli 2020 kwam Hyacinthe bij mij langs voor een interview. Op voorhand vroeg zij mij ter voorbereiding waar ik het over wilde hebben: over mijn werk als profiler of over mijn werk als Yogacoach en therapeut. De vraag raakte direct de juiste snaar omdat ik ging nadenken over wat mij tot mijn werk heeft gebracht. Ik deed een voorstel om het dus daar over te hebben en daar bleek Hyacinthe direct voor open te staan.

Het gesprek met Hyacinthe had een zeer goede sfeer. Zij had enkel een aantal uitnodigende vragen nodig, maar liet mij het tempo bepalen. Ze stuurde enkel bij als zij het vermoeden had nog verduidelijking nodig te hebben. Ondanks de soms zware onderwerpen konden we ook nog steeds lachen en was het gesprek gezellig maar professioneel. Zelf ben ik communicatie specialist en investigative interviewer en kan ik Hyacinthe enkel kuddo’s geven voor haar aanpak en professionaliteit. Haar vriendelijke karakter helpt om spannende zaken toch op tafel te krijgen zonder dat je het gevoel hebt dat er over je wordt geoordeeld. Op papier wist Hyacinthe van een lastig verhaal een mooie rode draad te maken.

Het interview heeft mij veel opgeleverd. Ik heb zeer warme reacties ontvangen en zeker ook nieuwe (coachings) cliënten en leads. Een interview met Hyacinthe is dus zeker een aanrader, vooral als je een complex verhaal hebt die tevens de aandacht verdient.”

An, Partner INSA, investigative interviewer, profiler & yogacoach

Ik ken Hyacinthe van onze netwerkclub Business Open. Zij is zelf een stralend persoon en heel toegankelijk. Als zij begint te vertellen over de interviews die zij afneemt, krijg je al zin om te praten.

Zo gezegd, zo gedaan. Wij hadden ervoor gekozen telefonisch het interview te doen en het was een erg gezellig gesprek. Niet de alledaagse vragen zijn gesteld maar juist de bijzondere die er ook voor zorgen dat ik zelf weer dingen vanuit een ander perspectief zie.

Op het eindresultaat was weinig commentaar te leveren. De commentaren op het interview waren bijzonder. Gewoon, omdat het een ander interview was dan anders.

Het is een aanrader dit interview te laten doen door Hyacinthe. Je kunt het delen op je Social, LinkedIn en je website. Het geeft een beeld van wie jij bent als ondernemer en dat is tegenwoordig heel wat waard.

Desley Boxtart, By Desley

“Zomaar een maandagmorgen in juli. Mijn week start met een bijzonder mooi gesprek. Hyacinthe wil mij graag interviewen over mijn passie. De manier waarop zij dit doet, zorgt ervoor dat ik in alle vrijheid mijn verhaal kan vertellen. Wat ik zo leuk vind, is dat zij voor haar aantekeningen gewoon nog pen en papier gebruikt. Het roept bij mij het beeld op van schrijven vanuit je hart, vanuit bezieling. En dat is precies wat ik voel wanneer ik haar teksten lees. Dank je wel Hyacinthe dat je mij zomaar in de schijnwerpers hebt gezet en daarnaast in contact hebt gebracht met een waardevol contact uit jouw netwerk. Je voelde goed aan dat wij elkaar moesten leren kennen in het werk dat we allebei doen. Het ontmoeten-verbinden-versterken waar ik in geloof is jou op het lijf geschreven.”

Carien van Brakel, Certified Healing Touch Professional, eigenaar Voel je Wel

“Enige tijd geleden werd ik geïnterviewd door Hyacinthe in een hele bijzondere periode (coronatijd). Een tijd waarin het lastiger was geworden om fysiek te netwerken. Toch moest ik proberen zichtbaar te blijven als bedrijf, veelal online.
Met dit interview heeft Hyacinthe mijn bedrijf prachtig op de kaart gezet, maar vooral is het een heel mooi interview geworden. Ik heb er zeer veel positieve reacties op gekregen.

Voor dit interview hadden we op de golfbaan afgesproken. Een plek waar ik regelmatig afspreek, omdat het een mooie rustige plek is voor een gesprek. Hoewel Hyacinthe en ik elkaar nog niet heel erg goed kenden, voelde dit gesprek alsof je met een goede vriendin hebt afgesproken. Het was vooral heel erg gezellig!

Geen moment heb ik mij geremd gevoeld tijdens dit interview om persoonlijke zaken te bespreken. Af en toe wat zelfspot en een gezonde dosis humor tussendoor maakte dit interview tot een van mijn beste interviews. Misschien wel de beste voor mij!
Je merkte in het gesprek duidelijk waar ze goed in is: ze luistert vooral geïnteresseerd en aandachtig en wint daarmee vertrouwen. Door haar opstelling krijgt ze veel boven tafel. Ik kan mij voorstellen dat ik bij een conflictsituatie, of als teams niet goed met elkaar kunnen samenwerken, een beroep op haar zou doen. Daarnaast zou ze een hele goede rechercheur kunnen zijn in een getuige of verdachte verhoor, maar dan moet ze wel eerst de opleiding bij mij volgen, want zonder het diploma mag ze niet aan de slag helaas.

Dank nogmaals Hyacinthe.”

Herma, Eigenaar Recherchebureau-Incognito

“Als jonge ondernemer, met een no nonsens mentaliteit, ben ik bezig met veel verschillende projecten. Wanneer mensen vragen wat mijn werkzaamheden nou precies inhouden, vind ik het lastig om deze vraag te beantwoorden. Hyacinthe nam de uitdaging aan en ging met mij in gesprek over mijn werk. Ik noem het ‘in gesprek gaan’, want het voelde niet als een interview. Zittend op het strand met een kop koffie, nam ze de tijd om mijn werkzaamheden te begrijpen en te vertalen op papier. En dat kan ze. Na de publicatie kreeg ik veel enthousiaste reacties. Mensen die geïnspireerd waren, mensen die bewondering hadden voor mijn mentaliteit en mensen die eindelijk snapten wat ik nu allemaal doe. Mijn eerste interview was dan ook een groot succes en ik kijk er met veel plezier op terug.”

Margot, Eigenaar Studio BUEN

“Begin juni heeft Hyacinthe mij geïnterviewd over wie ik ben, wat ik doe en wat mij drijft. Wij hadden, mede vanwege het zonnige weer, afgesproken in een strandtent in Kijkduin. Dat geeft natuurlijk al een ontspannen gevoel om het gesprek in te gaan. Ik wist alleen niet precies wat ik over mijzelf kwijt wilde. Wie ben ik eigenlijk? Ja, ik weet wel wie ik ben, maar wie ben ik echt? En om uit te leggen wat ik precies allemaal doe? Dat is best moeilijk te verwoorden. En wat drijft mij? Dat is een leuke vraag met een veel complexer antwoord dat ik zelf ook nog niet volledig helder heb.

Gelukkig is Hyacinthe een zeer vriendelijk, onbevooroordeeld en open persoon, het voelde dus goed. Zo hebben we eerst over alledaagse zaken gesproken, we kennen elkaar van een cursus en dus nog niet heel erg lang. Tijdens het hapje en het drankje stelde ze steeds meer vragen die mij op een prettige manier dwongen om goed na te denken over hoe ik dingen zie en verwoorde. Hyacinthe wil het precies weten en maakt vrijwel ongemerkt en niet storend haar aantekeningen.

Het mooie aan Hyacinthe is dat ze volledig authentiek is in haar gehele doen en laten, tenminste zo voelde het voor mij. Ze luistert aandachtig naar wat ik te vertellen heb en stuurt intussen het gesprek precies zo dat ze de juiste informatie naar boven haalt. Als iemand goede vragen stelt blijft het gesprek ook goed lopen en is het interessant om erbij te blijven, dat was nu ook het geval. Op een aantal momenten vatte Hyacinthe het een en ander samen en vroeg mij of dat klopte, hierdoor merkte ik dat ze aandachtig luisterde en echt mijn verhaal zorgvuldig op papier wilde zetten. Ook na het lezen van het verhaal dat ze geschreven heeft kan ik dat beamen.

Na het gesprek voelde ik mij rustig en nog meer verbonden met mijzelf. Ik denk dat dit kwam omdat Hyacinthe mij had geholpen met het ordenen van mijn gedachten. Doordat ze op sommige punten stevig had doorgevraagd had ik ook meer duidelijkheid gekregen over wat ik wel en vooral ook niet wil in het leven. Er zit een verschil in wat je zelf denkt dat je wilt doen en wat je omgeving van je verwacht dat je moet doen. Doe je het werk waar je goed in bent, waar je passie ligt en wat dan ook nog iets oplevert? Op dit punt heeft het gesprek mij meer helderheid verschaft, daar ben ik Hyacinthe dankbaar voor.

Ik kan iedereen zo’n interview dan ook van harte aanbevelen. Hyacinthe….nogmaals dank!”

Stephan, Manueel therapeut en eigenaar PreVita

“Hyacinthe is iemand die goed luistert en graag checkt of ze het goed heeft begrepen. Ze helpt je daarna ook oplossingen te vinden die misschien niet zo voor de hand liggen.”

Gineke, Taalspecialist bij inburgering

“Een van de mooie karaktereigenschappen van Hyacinthe is dat zij iedereen in zijn/haar waarde laat. Niet oordelend, wel bemoedigend en uitnodigend om het beste uit jezelf te halen. Hyacinthe is gedreven en enthousiast en een verbindende factor in elk team.”

Annelies, Eigenaar tolkbureau

“Mijn team kon ondersteuning gebruiken op het gebied van het verbeteren van communicatie en interactie. Hyacinthe heeft diverse interventies aangeboden die ons verder op weg hebben geholpen. Het resultaat is dat de individuele leden elkaar beter weten te vinden en elkaar inschakelen waar nodig. Tijdens de individuele coachsessies heeft zij mij concrete handvatten gegeven en mij een spiegel voorgehouden. Zaken die ik eigenlijk wel wist, werden tijdens onze gesprekken nogmaals duidelijk.”

Jos, Teamleider bij een grote gemeente

“Ik ken Hyacinthe als een loyaal persoon die haar afspraken nakomt. Ze stelt zich gelijkwaardig op en is in staat om de ander respectvol een spiegel voor te houden. Hierdoor zie je als persoon of team de realiteit onder ogen.”

Linda, Online Marketingspecialist