Wil jij echt op weg naar een bezield leven?

Waarin jij de magie van de kracht hebt ontdekt tussen het zetten van wezenlijke intenties in combinatie met het doorvoelen van de bijbehorende emoties?

Boek dan een coachtraject van een maand. Dit is inclusief:

een wekelijks incheckmoment

met afwisseling tussen online coaching en de kracht van de natuur

PLUS: een uitgebreide Reading via een Holistisch kaartendeck

Verlang jij naar dit Basis Power-Passie-Poen Pakket? Kosten: € 900,00 excl. 21% BTW.

Power-Passie-Poen Exclusief:

wanneer jij wil gaan knallen en de deepdive wil maken.

Gedurende drie maanden trekken we met elkaar op. Volledig afgestemd op jouw behoefte onderweg. Wat wil jij creëren? Waarin wil jij nog meer excelleren? Zodat jij dat veilige baken wordt waarop zowel jouw team als jouw klanten kunnen bouwen. En jij ook in jouw privéleven meer balans gaat ontvangen. Op naar een moeiteloos leven met zingeving. Meer vrijheid zonder harder te hoeven werken.

Ik daag je nu al uit om de volgende vraag te beantwoorden: welke innerlijke vonk mag ik nog meer aanzetten?

Welkom bij deze Power-Passie-Poen Exclusief Trip! Kosten: € 2.500 excl. 21% BTW.

Klant Marjan aan het woord over het Power-Passie-Poen basispakket

Hyacinthe heeft mij onder andere laten kennismaken met de krachtdieren. Wat is dat voor mij een eye opener geweest. Het zette me aan het denken maar nodigde tevens uit om veel meer te gaan voelen. Ik kwam erachter dat ik de afgelopen jaren mijn intuïtie volledig buiten spel had gezet. En wat viel ineens alles op zijn plek. Langzamerhand ben ik juist dit stuk weer aan het opbouwen. Wat is dat waardevol, naast alle andere interventies die ik heb mogen ervaren.

Klant Ellen aan het woord over het Power-Passie-Poen basispakket

Meer vanuit ‘mijn Zijn’ mijn bedrijf runnen. Da’s een droom. Zeker in deze tijd. Ik voel me vaak opgejaagd en ben dan de verbinding met mezelf kwijt. Ik heb ontdekt dat ik de kracht uit mezelf moet halen. De buitenwereld kan ik niet veranderen. Wanneer ik me teveel laat leiden door alles wat er om mij heen gebeurt, word ik erg ongelukkig. Elke dag is het weer een uitdaging om in mijn eigen kracht te komen. Maar wat ik al heb gewonnen, is bewustwording hierover. Met dank aan de kennis en inzichten die ik bij Hyacinthe heb opgedaan.