Wil jij echt je zielsmissie gaan leven?

Hoe zet ik dat op, waar begin ik? Jouw missie, jouw hart en ziel nog meer in jouw business integreren. Ik begeleid jou vier weken op weg door elke week een online coach call. Aangevuld met een live-ontmoeting tijdens onze nature-based-coach wandeling.

Verlang jij naar dit Maya Plus Pakket? Kosten: € 900,00 excl. 21% BTW.

Maya Exclusief: wanneer jij wil gaan knallen met de invulling van jouw zielsmissie

Hoe lijkt het jou om elke dag energiek te beginnen omdat je weet en voelt hoe jij jouw talenten in je business kunt verzilveren? Hoe lijkt het jou om jouw energie te laten stromen en dat je meer tijd en ruimte over houdt voor de invulling van jouw vrije tijd? Maak dan in een keer een sprong. Gedurende 3 maanden reis ik met jou mee waarbij we elke week een online coach call verzilveren. Daarnaast ontmoet ik je graag halverwege en aan het eind live tijdens een nature-based-coach wandeling. Aansluitend gaan we, onder het genot van een gezonde en natuurlijke lunch, samen jouw business bespreken.

Ben je toe aan deze Maya Exclusief Trip? Kosten: € 2.500 excl. 21% BTW.

Klant Erica aan het woord over het gratis Maya potentieel profiel

Het klopte als een bus. Ik voel de talenten die in mij zitten maar ik merk ook dat ik nog niet alles volledig benut. En ik geloof erin dat wanneer ik mijn leven nog meer vorm kan geven volgens mijn innerlijke waarden, ik met minder moeite mijn bedrijf vorm ga geven. En de ideale klanten aan mij binden? Hoe mooi zou dat zijn!

Klant Hannah aan het woord over Maya Basis Pakket

Meer vanuit mijn hart mijn bedrijf runnen. Da’s een droom. Zeker in deze tijd. Ik voel me vaak opgejaagd en ben dan de verbinding met mezelf kwijt. Doordat ik een potentieel-schets kreeg, ben ik gaan nadenken en gaan voelen. Ik was ook wel nieuwsgierig naar die aanvullende vragen. Wat zou daarmee gebeuren? En het mooie is, toen ik beide zaken op elkaar legde, ontdekte ik dat ik mijn dromen nog meer wil inzetten. Mijn persoonlijke passies op zakelijk gebied meer wil integreren.