De Impact na 11 maart 2020

11 maart 2020: de dag waarop onze wereld veranderde.

De WHO riep een pandemie uit. Ik weet nog goed wat ik toen deed. Ik maakte die dag met een collega-coach een strandwandeling. Het was stralend zonnig. En die avond aten wij met vrienden, zoals wij al bijna vier jaar lang op woensdagavond doen. Zo ook woensdag 11 maart 2020. Gewandeld, boodschappen gedaan en gekookt voor 10. Niet beseffende en wetende dat dit de laatste keer was dat we bij elkaar zouden kunnen zijn. En niet wetende dat we voor heel lang niet meer bij elkaar mochten zijn….

Nadat we plotseling met z’n allen het diepe in werden geduwd, vloog de ene Zoom, Skype, Teams – meeting etcetera ons om de oren. Wat een mega-shift voor ons allemaal.
Ik werd getriggerd door opmerkingen van mensen om mij heen en die hun ervaringen vertelden. Dat bracht mij ertoe om op onderzoek uit te gaan. Hoe ervaren wij de huidige tijd en hoe zien wij de inzet van online tools in de toekomst?
Door meerdere mensen te interviewen, op diverse functieniveaus binnen verschillende branches, wilde ik inzicht krijgen in hun ervaringen en visie op het functioneren binnen teams. Dat heeft ertoe geleid dat dit document is ontstaan waarvan de afgelopen periode op LinkedIn al diverse korte publicaties hebben gestaan.

Dit document is bedoeld voor verbinden en delen. Of delen en verbinden. Door inzichten, visies, tips en suggesties krijg je misschien ideeën die je wellicht in je eigen praktijk kunt implementeren. Misschien heeft iemand een gouden tip voor je.  Of dat je door het lezen van citaten wordt gesterkt in het feit dat je niet alleen staat. En als je denkt: dit is ook leuk en/of zinvol voor mensen in mijn omgeving om te lezen, deel het alsjeblieft. Daar is het voor geschreven. Kennisvergaring en kennisdeling.

Reacties?
Heel graag! Wil je je visie delen en ben je geïnteresseerd in een interview? Ook heel graag. Deel je inzichten, kennis en/of expertise met mensen die daar belangstelling voor hebben. Als je je mailadres achterlaat, ga ik je wellicht benaderen vanuit oprechte interesse om verbinding te maken. Ieder mens heeft een rugzak gevuld met een enorme dosis wijsheid. Hoe meer we met en van elkaar kunnen leren, hoe meer we elkaar kunnen inspireren en hoe rijker we met z’n allen kunnen worden. Dat is mijn insteek en oprechte wens.

De Impact na 11 maart 2020 / mei 2020

FREE DOWNLOAD

Send download link to:

Ik bevestig hierbij dat ik de Privacyverklaring heb gelezen en ermee akkoord ga.